мебели в Смолян, мебели в Смолян, мебели в Златоград, мебели в Старцево, мебели в Родопите, кухни, спални, детски стаи, дограма, врати, мдф, евродогрома, обзавеждане на хотели, mdf mebeli, врати MDF, mdf врати, mdf  кухни, mdf  мебели, производство на мебели в Смолян, производство на мебели в Златоград, производство на мебели в Старцево, производство на врати в Старцево, Производство на евродограма в Старцево, входни и интериорни врати, еднопластва и трипластова евродограма

              

 

Механизми

 

Мебелни механизми за нашите мебели

 

Използваме  blum механизми. Практични решения за шкафове

Практичните технологии на движение правят работата още по-комфортна. Използване на наличното пространство до последния сантиметър. А предметите, които се използват за една и съща дейност, могат практично да се подредят на едно и също място. Изберете желаната дейност и открийте различни практични решения за Вашата кухня!

Решения за обков от Blum

Нашите решения за мебелен обков превръщат отварянето и затварянето на мебелите в истинско преживяване, увеличавайки комфорта на движение във всяко помещение и преди всичко в кухнята.

Идеи за практични кухни

В процеса на нашето изследване на потребностите идентифицирахме три отличителни характеристики на практичната кухня: лесни работни процеси (Workflow), достатъчно полезно пространство (Space) и висок комфорт на движение (Motion). Ако обърнете внимание на всеки един от тях, кухнята ще ви приляга максимално!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                              За нас / Мебели / Врати / Евродограма / Механизми  / Услуги / Продуктов каталог
                       
Материали / Цветове / Обков / Цени / Промоции / Видео / Контакти
 

 Best  viewed  1024x768  with  Internet Explorer

      © Copyright  LNA - Mebeli Memo

All Rights Reserved.