мебели в Смолян, мебели в Смолян, мебели в Златоград, мебели в Старцево, мебели в Родопите, кухни, спални, детски стаи, дограма, врати, мдф, евродогрома, обзавеждане на хотели, mdf mebeli, врати MDF, mdf врати, mdf  кухни, mdf  мебели, производство на мебели в Смолян, производство на мебели в Златоград, производство на мебели в Старцево, производство на врати в Старцево, Производство на евродограма в Старцево, входни и интериорни врати, еднопластва и трипластова евродограма

              

 

Материали

 

Материалите, които ние използваме са:

За да постигнем доброто качество, което вие търсите ние използваме разнообразни материали за нашето производство, както масивна дървесина, така и други материали. Предпочитани от нас са технически камък, ПДЧ плоскостите, MDF профилите и дърво.

Какво е МДФ или Medium Density Fiberboard (MDF)? Това е плоча от дървесни влакна със средна плътност. Продукт, произвеждан на основата на дървесни частици, получени чрез раздробяване на остатъци от твърда или мека дървесина до дървесни влакна, често във дефибратор, в комбинация с восък и гума.

От получената маса се оформят плочи при висока температура и пресоване.
Крайният продукт е съставен от отделни влакна (не от фурнир) и може да бъде използван като строителен материал по подобие на шпертплата. Полученият MDF е по-здрав и много по-плътен от шпертплата или нормалните ПДЧ — плочи от дървесни частици.
Името му произлиза от различието в плътностите на плочите от влакна. Широкото производство на MDF започва в началото на 80-те години на миналия век.

 

Материали ПДЧ

 

EGGER

 

Изобилие от цветове, изобилие от декори

EGGER се слави с иновативните си решения и високото качество на целия си асортимент. Предпоставка за това е производство посредством най-модерна техника. За целите на интериорния дизайн различните материали в рамките на една колекция са съгласувани помежду си по отношение на декор и структура.

Международно внимание
Колекците на EGGER се разработват на базата на актуални изследвания и пазарни наблюдения от най-добрите дизайнери и модни експерти на производителя. Колекцията обхвана широк спектър от дървесни материали с меламиново покритие и си спечели признание като международна марка. Ламинираните плоскости на EGGER предлагат извънредна творческа свобода при дизайна на мебели и изработката на интегрирани интериорни концепции.

към страницата на EGGER

 

 

 

Декоративни плоскости

 

Качествено разнообразие

 

Водещо качество на материалите, иновативен дизайн и творческо разнообразие на структурите – ЙАФ Ви предоставя богат избор на декоративни мебелни плоскости, предлагащ отговор на всяко желание. Класически или екстравагантни, вертикални, хоризонтални или абстрактни, пищни или изчистени – декорите на ЙАФ придават форма на идеите Ви. Открийте актуалните тенденции в мебелните декори!

Всеки си има вкус

И това е добре! Колкото различни са вкусовете, толкова разнообразни са и декорите в нашия електронен магазин. ЙАФ предлага продукти на водещи европейски марки като Еgger, Еurowood и Еmotion by Cleaf.

Декоративните плоскости са налични в няколко различни дебелини – 18 мм за корпуса и лицето, 8 мм и 3 мм за гърба и 25 мм за подсилени решения.

Широката складова програма и ефективна логистика ни осигуряват преднина и възможност за доставка в най-кратки срокове.

 

 

Материали ПДЧ

ПДЧ ПЛОСКОСТИ - 266 артикула

ПДЧ - това са плоскости от пресовани дървесни частици. Повърхността на плочата е с ламинирано покритие /ЛПДЧ/. Голямото разнообразие от фладери, декори и структури на ПДЧ плочи, което се предлага, ще задоволи вкуса на всеки потребител. РОСИ ЕООД е представител на едни от най-големите производители на ламинирани плоскости като ORMA, YILDIZ ENTEGRE, DECORINI, FALCO, AKRITAS.

За повече информация кликнете тук

МДФ ПЛОСКОСТИ - 167 артикула

Плочите от МДФ са с еднородна влакнесто дървесна структура със средна плътност. Намират приложение в изработка на мебели, декоративни елементи, интериорни врати. Предлагат се с няколко различни типове покритие, както и без покритие (гол).

 

Цветове по RAL каталог

 

 

 

За  РАЛ КАТАЛОГ кликнте тук

AGT

 

 

Технически камък - това е синтетична система за строителство базирана на естествения камък. Той има много и най-различни приложения, като е лесен за употреба и има висока ефективност. С негова помощ Вие можете да си позволите голяма криативност в дизайна.
Техническият камък се произвежда от 90% рециклирани материали, получени като остатъчен материал след обработката на естествения камък ( стъпала от мрамор, плотове и т.н. ). Най-вече той се изработва от мрамор или кварц. Останалите 10% от съставките на техническия камък са смоли и лепила, които служат за придаванена цялостен вид на основната суровина.

Тъй като естествените камъни, които се използват за производството на технически камък са напълно смляни, то крайния продукт е изключително здрав - по здрав е от мрамора и кварца.

 

 

 

 

Кухни с технически камък

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

 


Принт стъклото е продукт на иновативна UV LED технология, която е спечелила признанието и уважението на дизайнерите по цял свят.

Принтът върху сктъкло, независимо дали е с рекламна цел или си поставя декоративна задача, е подходящ за оформление на всякакви пространства. Позволете на цветовете да влязат в дома ви и да го изпълнят със смели и новаторски решения!

Принт стъкло с нанесен върху него пълноцветен печат може да постигне високо качество на изображението. Снимка на вас или близките ви хора, пейзаж или дори домашен любимец – върху стъклото може да бъде принтирана всяка една фотография, която ви харесва.

Най-широката употреба на принт стъклата е за вътрешна декорация – това могат да бъдат стъклени вложки в мебели, кухненски панели, стъклени врати, преградни стени, врати на гардероби, тавани, цветен субстрат за огледала и др.

Професионално изработените принт стъкла се отличават с устойчивост на механични удари, издържливи са на високи и ниски температури. В областта на декоративното оформление, технологията принт върху стъкло е много напреднала, а самите принт стъкла са изключително атрактивни.

 

 

 

 

 

 

ПДЧ – Плоскост от Дървесни Частици , най-разпространения материал в производството на мебели. Това са смлени дървесни частици слепени със специални смоли, пресовани и покрити с ламинат. Предимства на материала са ниската цени и богатото разнообразие от цветове и фурнири.

 

 

МДФ - фино смлени силно пресовани дървесни частици.Има финна и хомогенна влакнеста структура. Гладката повърхност, високата здравина, перфектната обработваемост както на повърхнината, така и на ръбовете са предпоставки за много ефектни обработки при производството на мебели. Поради високите качествени характеристики на MDF - плоскостите, като еластичност и якост на огъване, плътност, еднородна структура, точност на размерите и дебелините, голямото разнообразие на дебелините, нищожно набъбване след потапяне във вода, висока негоримост, ниско съдържание на формалдехид, този материал се явява заместител на масивната дървесина и я превъзхожда от гледна точка на намаляване операциите за обработка и намаляване себестойността на крайното изделие. Като материал позволява релефни обработки, а освен това е влагоустойчив. Използва се предимно за изработка на лицевата част на мебелите или като декоративен елемент. Дори само лицевата част да е от МДФ си струва особено при кухненското обзавеждане, защото там това е най-използваната, мокрена и третирана част.

Дърво - в производството фирмата използва естествени материали чам, бук, дъб, череша, благодарение на което се гарантира изработка на изделия от най-висок клас с отлични качества, които създават усещане за топлина и уют, издържат на външни въздействия като същевременно запазват своята красота и изящество.

 

 

 

 

 

                            За нас / Мебели / Врати / Евродограма / Механизми  / Услуги / Продуктов каталог
                       
Материали / Цветове / Обков / Цени / Промоции / Видео / Контакти

 

 Best  viewed  1024x768  with  Internet Explorer

      © Copyright  LNA - Mebeli Memo

All Rights Reserved.